Onderstaand receptje is er zo ééntje (gebaseerd op een recept uit het seizoenskookboek van Donna Hay):
- men neme wat (liefst super verse) witte vis (ik koos voor kabeljauwhaasje)
- was verse spinazie
- fruit wat knoflook in een pan en voeg hierbij de spinazie, wat olijven (naar keuze; deed ik niet), dille, peper en zout en laat de spinazie 1 à 2 minuutjes slinken
- bak ondertussen de gekruide vis gaar (2-tal minuutjes aan elke kant) in goeie boter en blus met wat citroensap
- serveer het visje met de spinazie en giet er een lepeltje van het boter-citroenmengsel over
Smakelijk!
Lieve groet,
Victorine
Ik ben ook fan van Donna Hay! Zo puur en simpel, net als dit visgerechtje. Ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenMjammie!!! Deze ga ik aan mij vriend tonen, hij is de kok in huis!
BeantwoordenVerwijderen