zaterdag 14 februari 2015

Valentijn

Valentijn...ik vind het allemaal wat over the top en uit principe doen wij niet mee aan die commercie errond. Manlief en ikzelf zijn niet echt te vinden voor een melige diner-voor-2 op 14/2 of de obligate bos rode rozen (geef mij maar een boeketje witte tulpen op een onverwacht moment).


Toen ik een tijdje geleden een mailtje kreeg van Josefien van de blog Josie's little things dat ze me kaartjes voor de cyclocross op 14/2 zou opsturen, was ik blij als een klein kind (je ziet: ik heb niet veel nodig om content te zijn, hé).


Manlief wordt dit jaar 40 en ik had besloten om hem een heel jaar lang af en toe te verrassen met een leuk dagje uit. Aangezien hij een liefhebber is van cyclocross, kon ik hem dus blij maken met een toegangsticketje.


En omdat een mens soms al eens zijn principes moet laten varen, besloot ik om er op 14/2 toch een romantisch dagje (in plaats van: een-dag-zoals-een-ander) van te maken en hem te vergezellen op de spannende cyclocross!


Ik zorgde voor een gezellig ontbijtje, ik poetste mijn botten een beetje, trok mijn warme muts aan en genoot volop van de sfeer en mijn gezin!

 
framboosjes met Griekse yoghurt


de kaartjes als verrassing!

gepimpte boterhammen met aardbeienconfituur
 
ready to go!
sfeerbeeldjes op de cross
En weet je wat?....Volgens mij hadden we de beste Valentijn ever! (en diene diner-voor-2 doen we een volgende keer wel :) ).


                                                              Lieve groet,


                                                               Victorine

4 opmerkingen:

 1. Meer moet dat niet zijn! Fijn dat jullie dag hadden....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ola, ik zou hier ook scoren hoor met zo'n ticketjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, mijn verrassing was een schot in de roos, hoor en ik moet eerlijk toegeven dat ik die sfeer en spanning daar ook wel kon smaken!

   Verwijderen
 3. leuk! en wat een mooi ontbijt zeg... :-)

  BeantwoordenVerwijderen