Daar is dus geen discussie over. Iedere dag eet ik wel iets van chocolade: ofwel wat zelfgemaakte chocopasta op mijn boterham, ofwel een stukje pure chocolade bij een tasje koffie (hemels!) ofwel voor het slapengaan een kopje warme chocolademelk.
Een tijdje geleden ontdekte ik de 'chocolat primitif' van Marcolini: een chocolade met uiterst primaire en krachtige aroma's die enerzijds een smeuïge en erg intense smaak in de mond nalaat, maar anderzijds door zijn ruwe buitenkant ook erg fragiel is (words of mister Marcolini himself..).
Hun recept om die chocolade voor warme chocomelk te gebruiken vind ik echt wel een toppertje: in een mum van tijd (lees: melkje opwarmen en de chocoladebrokjes erin laten smelten) heb je echt wel de eenvoudigste en lekkerste chocomelk ever!
Easy peasy dus en vooral....hemels lekker!!
een toefje vers opgeklopte slagroom maakt het helemaal af! |
Lieve groet,
Victorine
Ziet er heerlijk uit, klinkt ook wel behoorlijk duur denk ik. Ik zweer zelf al jaren bij Cote d'or.
BeantwoordenVerwijderenmmm... niets lekkerder dan verse chocolademelk
BeantwoordenVerwijderenOlala, dat ziet er goed uit. Chocolade van monsieur Marcolini ... Dat kan alleen maar lekker zijn!
BeantwoordenVerwijderenhet water komt hier in mijn mond!
BeantwoordenVerwijderen