zaterdag 29 oktober 2016

Photo diary #week43

Met een tasje verse koffie naast me installeer ik me graag een half uurtje achter de laptop om jullie de photo diary van de voorbije week te tonen!

Deze week....


....genoten we op zondagavond van een heerlijke herfstwandeling. Na een hele namiddag getafeld te hebben, deed het ongelofelijk veel deugd om nog eens in de frisse buitenlucht te zijn. Ik ben eigenlijk een echt lente- en zomermens, maar de gezelligheid en natuurpracht van de herfst kan ik ook wel smaken.....lag het resultaat van mijn zoektocht naar een agenda voor 2017 al in mijn brievenbus. Stevige kaft, veel schrijfruimte, zachtroze met gouden accentjes en een inspirerende quote als surplus! Helemaal blij mee!....verzamelde ik de oogst van de notelaar in onze tuin. Enkele uurtjes in de zon laten drogen geeft garantie op een hele winter superfood. Ik las onlangs ergens dat je okkernoten tot olie kan laten persen. Heeft iemand hier soms al ervaring mee? Laat het gerust weten in een reactie, want een flesje bio-notenolie lijkt me leuk als extra eindejaarsgeschenkje hier en daar :)


....op woensdagmiddag ben ik meestal thuis en gebruik ik dat moment vaak om de was en de plas bij te werken. Deze week deed ik het echter ietsje anders en gaf ik mezelf een blognamiddag kado. Aangezien de boel hier op de blog wat aan het slabakken is en er verre van structuur in zit, vond ik dit wel eens nodig. Aan inspiratie absoluut geen gebrek, nu alleen nog tijd vinden/maken om de blogpostjes te schrijven. Wordt vervolgd (hoop ik)....


...las ik op de blog Leuke Wereld van Lobke over een simpele, maar fantastisch lekkere appeltaart. Ik bedacht dat ik nog wat appeltjes liggen had en probeerde het recept de volgende dag al uit. En inderdaad: een topreceptje die hier heel erg in de smaak viel!...begonnen wij onze zoektocht naar een nieuw bed. Maar wat een keuze... Kiezen we voor een boxpring of toch maar niet? 2 éénpersoonsmatrassen of 1 tweepersoonsmatras? Elektrisch verstelbaar of niet? Een bijpassend hoofdbord? Welke pootjes? Welke stof? Ik zag/zie het bos door de bomen niet meer en denk dat ik er best nog een nachtje over slaap... Alle adviezen zijn uiteraard welkom!
Fijn weekend en tot volgende week!                                                                       Lieve groet,


                                                                        Victorine

4 opmerkingen:

 1. Die agenda ziet er een prachtexemplaar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh die agenda! zo mooi!!! maken die noten geen plekken op je terras?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. die plekken vallen wel mee; bij het rapen van onze noten doen we handschoenen aan om die zwarte pel (is de boosdoener) er al af te prutsen en als er toch ergens een vlek op dat arduin achterblijft, hebben we gewoon wat geduld (is er na een winter weer uit)

   Verwijderen