vrijdag 21 oktober 2016

Photo diary #week42

Nog 10 weken te gaan en het jaar 2016 zit er weer op.

Vrijdagavond en dus weer tijd voor de photo diary van de voorbije week!

Deze week...


...had ik op maandag een bijscholing te Oostende. Toevallig vlakbij het Thermae Palace: de plaats waar wij iets meer dan 17 jaar geleden onze trouwfoto's lieten maken. Tijdens de middagpauze profiteerde ik ervan om even door de Venetiaanse gaanderijen te wandelen en genoot ik onder een stralende herfstzon van een strandwandeling. Ik stuurde onderstaand fotootje door naar mijn wederhelft en bedacht mijmerend dat ik 17 jaar geleden nooit had kunnen dromen hoe fijn we het zoveel jaar later nog altijd zouden hebben...


...had ik het deze week ongelofelijk lastig in de les notenleer (hoe meer lessen ik volg, hoe meer ik er tegenop zie), maar speelde ik wel een volledig pianoboek uit (wat doe ik dat toch graag!). Nog 27 lessen notenleer te gaan dit schooljaar (diepe zucht...) en vooral blijven hopen dat ik het zal volhouden......begon ik mijn zoektocht naar een nieuwe agenda voor 2017. Ik ben zo iemand die nog graag een papieren agenda heeft. Ik heb het gevoel dat ik op die manier meer overzicht heb en ik hou ervan om er hier en daar een foto van mijn lovedones tussen te steken. Deze keer wil ik een agenda in A5-formaat, met een stevige kaft, met ruimte voor notities en dit alles liefst in een sobere (lees: geen drukke prints) uitvoering. Daarom: tips anyone?

formaat: OK, stevigheid kaft: OK, kleur: OK, print: te druk...


...vond ik het bijzonder fijn om mijn creatief ei ook kwijt te kunnen op mijn werk. Ik ben verpleegkundige en ik werkte een aantal infomomenten voor jonge ouders uit waar ik mijn creativiteit de vrije loop liet. Smaakt naar meer!...maakte ik een mugcake als vieruurtje voor onze kroost. Wij hebben namelijk nog maar sinds kort een microgolfoven (om de kersenpitjes op te warmen) en toen ik dit zakje van Dr. Oetker zag staan in de Colruyt kon ik het niet laten om dit eens uit te proberen. Bevindingen na de smaaktest van Oudste en Jongste: helemaal NIET voor herhaling vatbaar...Fijn weekend aan allen en tot de volgende keer!


                                                                        Lieve groet,

                                                                         Victorine

3 opmerkingen:

  1. zowat iedereen die ik ken die notenleer volgt zegt hetzelfde :-) Een slimme meneer of mevrouw zou dat toch eens moeten aantrekkelijker maken hé :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Brr notenleer, daar blik ik niet met veel plezier op terug.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja! Ik hou ontzettend veel van papieren agenda's! Zo digitaal, ik zie dat niet zitten... De enige tip die ik je kan geven is een Moleskine-agenda. Zeer eenvoudig, zeer degelijk, zalig papier om op te schrijven. Wel heel andere stijl. Veel succes met je zoektocht

    BeantwoordenVerwijderen