woensdag 26 oktober 2016

Boekreview + recept: "Good Morning" van Food Bandits

Ik lees ontzettend graag!

Fictie, non-fictie, maar dus ook kookboeken.
Ik hou van de verhalen achter de recepten, ik doe foodstyling-idee├źn op en ik laat me inspireren.

Ik zal hier dan ook regelmatig een kookboek reviewen en een simpel, maar zeker-te-proberen recept met jullie delen.

Vandaag is het de beurt aan "Good Morning" van Food Bandits.

Wat ik zo leuk vond aan dit boek:

- de foto's zijn echt prachtig: lichte kleuren, prachtig servies, leuke quotes
- er staan niet alleen recepten in, maar je leest er ook over fijne ochtendrituelen
- bij ieder recept staat vermeld of het al dan niet gluten-, suiker- of lactosevrij is
- je voelt de ongelofelijke passie voor koken van Suus en Johann (de auteurs van het boek en het duo
  achter de blog)

Welk recept is zeker de moeite waard om eens uit te proberen?:

Op een luie zondagmorgen koos ik voor 'oeufs cocotte'. Dit stond al jaren op mijn lijstje om eens te proberen, maar het was er nog nooit van gekomen.
Heel erg smakelijk om kakelverse eitjes op deze manier klaar te maken en nadien met 'soldaatjes' van versgebakken brood (nostalgie!) te verorberen!






mijn eigen snel met de iPhone gefotografeerde oeufs cocotte :)

Lieve groet,

Victorine




1 opmerking: