woensdag 19 oktober 2016

Op vakantie in eigen land: top-B&B-tip!

Ik trek er graag op uit: naar verre exotische bestemmingen (mijn wishlist is gigantisch op dat vlak :) ), naar ons geliefde Italië, naar een onbekende stad of zelfs in eigen land.

Ik vind namelijk dat je echt niet ver hoeft te reizen om even op vakantie te gaan. Ons eigen kleine landje heeft zoveel te bieden en er zijn nog zoveel prachtige plekjes te ontdekken.

Een paar weken geleden trokken wij naar de Ardennen: we namen de tijd om de schoonheid van de natuur te observeren (urenlange boswandelingen: check!), om de stilte & de rust te koesteren, om lekker te eten (of course!) en om te genieten van elkaars gezelschap.

Wie mij volgt op instagram heeft al een glimp kunnen opvangen van ons heerlijke vakantieadresje die ik hier graag met jullie wil delen: we logeerden in B&B 'Maison d'hôtes Cerf'titude'.

Een B&B met een prachtige inrichting zoals ik dat het liefst heb: warme & natuurlijke materialen, veel aandacht voor details, overal zicht op de omringende natuur en een sfeer waarbij je niets anders wil doen dan gezellig cocoonen.

In de zithoek voor de gasten (met haardvuur!) staat er zelfs een een Nespresso-toestel waar je als gast op ieder moment van de dag een heerlijk tasje verse koffie kan zetten (daarmee kan je absoluut scoren bij ons :) ).

Gastvrouw Isabelle is de hartelijkheid zelf: altijd klaar met raad (vraag vooral naar hun tips als je graag een boswandeling in de buurt maakt), maar ook voldoende discreet als je vooral tijd met je gezin wilt spenderen.

Ook het ontbijt was een feestje op zich: huisgemaakte produkten, lekkere kaasjes uit de streek, een glaasje vers appelsiensap, chocoladetaart en een zacht gekookt eitje.

Kortom: heb je zin om enkele dagen te onthaasten dan is dit absoluut een adresje die het waard is om te ontdekken! Het staat nu al vast dat wij zeker terug gaan (al was het maar om eens de hottub in de tuin uit te proberen :))!














                                                                       Lieve groet,

                                                                        Victorine


5 opmerkingen:

  1. Lijkt me een zalige plek om te vertoeven, helemaal zen. De Ardennen zijn mooi hé en mooi hoeft - inderdaad -niet per se altijd veraf te zijn. Graag komen lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er inderdaad zalig uit.
    Afgelopen weekend probeerde ik ook een geweldig adresje in België uit. www.bbmaarle.com . We verbleven in de pipowagen samen met onze 2 honden. Fantastisch was het. Een absolute aanrader.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jouw tip ziet er inderdaad ook heel erg leuk uit! Genoteerd om te onthouden dus :)

      Verwijderen