vrijdag 20 mei 2016

Photo diary #week18-19-20

Het is stil geweest hier op de blog, muisstil zelfs...

Niet dat de inspiratie er niet was, verre van zelfs: ik kreeg op de meest gekke momenten ideetjes voor een blogpostje.

Maar toch: er zijn nu eenmaal maar 24 uur in een dag en de laatste 2 weken stond het schrijven van blogposts en lezen wat mijn collega-bloggers te vertellen hadden spijtig genoeg op een zeer laag pitje.

Maar er is hoop op beterschap: ik maak weer werk van een blogplanning en toon jullie in deze photo diary alvast enkele van mijn lievelingsbeeldjes van de voorbije weken.

Enjoy!

Na de lange wintermaanden geniet ik nu dubbel zo hard van mijn koffietje 's morgens in het ochtendzonnetje. Dit mag voor gerust nog een 6tal maanden duren als je het mij vraagt.


We genoten van eerste-communie-feestjes in het prachtige Heuvelland. Lekker eten, mooi weer en prachtige streek => top-combi!



Ik werd ongelofelijk verwend op Moederdag: een bloemeke, een kaartje met lieve woorden en een koffietje in bed om mijn dag te starten....helemaal zoals ik het het liefst heb!



Er werden pakjes gemaakt voor Histoires de Bonheur om helemaal naar de andere kant van het land te sturen. How cool is that?!?


Ons meisje en ikzelf deden onszelf een dagje welness kado: sauna, bubbelbad, massages, verzorgingen, koffietjes...het hele assortiment dus. Absoluut voor herhaling vatbaar!



Tot binnenkort!


                                                                     Lieve groet,

                                                                      Victorine

8 opmerkingen:

  1. Mooi geschreven,leuke foto's en groot gelijk om af en toe je zelf en je dochter te verwennen met een relax dagje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo tof dat je met je dochter gaat wellnessen zeg! hopelijk heeft het deugd gedaan in deze drukke tijden. x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het heeft absoluut deugd gedaan!Verbazend hoe enkele uurtjes welness een 'helemaal-weg-van-de-wereld-gevoel kunnen geven; dit doen we zeker nog eens opnieuw!

      Verwijderen
  3. waar ben je geweest voor je massage? ik zoek een goed plekje, heel mijn rug en nek zitten vast :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij zijn naar Sense of Beauty te Kortrijk geweest. De massage was niet mis, maar ik vond toch dat er misschien een klein beetje 'liefde voor het vak' ontbrak (maar misschien ben ik wel een kritische klant op dat vlak :)). Volgende keer laat ik me hier eens verwennen: https://www.facebook.com/csense.westvleteren. Is volgens mij een topadresje!

      Verwijderen