vrijdag 27 mei 2016

Photo diary #week21

Naar wekelijkse gewoonte: op vrijdagavond de photo diary!


Deze week....

....steeg mijn stress-niveau tot ongekende hoogtes toen ik (notabene 3 kwartier voor de gasten arriveerden voor het verjaardagsfeestje van ons meisje) mijn deegje voor de rijsttaart op de grond kieperde in plaats van in de oven te zetten. Na de nodige paniek begon ik gewoon opnieuw en raakte ik net op tijd klaar voor de vriendinnen er waren. Het werd een topfeestje en we genoten nog enkele dagen heerlijk na. Voor meer sfeerbeeldjes: klik hier.

OMG...zie mijn taart!


....mocht ik getuige zijn van het vioolexamen van Oudste. Bewondering, fierheid, respect, verwondering...ik voelde alles tegelijkertijd in mijn lijf en hoofd. Hashtag fiere mama!

trouwens ook een ontzettende dikke duim voor haar viooljuf!!


....ging ik een dagje op stap met een supervriendin. We deden wat van shoppen, aperitiefjes drinken, lekker eten, koffietjes en heerlijk lang bijpraten. Lieve E., als je dit leest: het was top! Merci!

ons lunch-adresje: het Sanseveria bagelsalon....mocht ik een bestelling van Histoires de Bonheur gaan afleveren. En wat werd ik hartelijk ontvangen: een tasje koffie, vers gebakken koekjes en een leuke babbel maakten mijn dag helemaal af. Lieve C., als je hier zou meelezen: merci, hoor, ik heb genoten van de gezelligheid en ik probeer zeker jouw koekjesrecept binnenkort eens uit!....begon mijn dag vandaag fantastisch: ik moest ontzettend vroeg uit de veren om mijn trein naar Brussel te halen en ik fietste in gezelschap van fluitende vogeltjes vanmorgen naar het station. Echt zalig! Jammer genoeg begon na een boeiende werkdag de ellende pas goed en deed ik er door de treinstakingen echt uren over om terug thuis te raken. Na de nodige frustaties besefte ik tijdens het weer naar huis fietsen dat veilig en wel thuiskomen eigenlijk het belangrijkste is en ga ik nu zonder morren mijn werkweek eindigen met een goed glas wijn!

als ik in alle vroegte het huis uitsluip, laat ik graag een lief briefje achter voor mijn huisgenotenAan allen een heel fijn weekend en tot volgende week!


                                                                        Lieve groet,

                                                                         Victorine

7 opmerkingen:

 1. je koos een mooi thema bij beaublue. Ik had zo'n box gewonnen en heb net mijn bestelling geplaatst "monstertje rood"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met het vioolexamen. En juf Ans is inderdaad de aller-beste! Doe je haar eens de groeten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Ik doe juf Ans met plezier de groeten! Of misschien leest ze dit wel hier :)

   Verwijderen
 3. Wat knap van je dochter om viool te spelen!Hier niemand muzikaal aangelegd.En ja die treinstakingen!! Oei je rijsttaart de grond op,ik heb ooit een chocolade taart door de wasbak laten lopen,die wou niet opstijven!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mezelf kennende zou ik misschien wel die chocoladetaart gewoon oplepelen :) #zotvanchocolade!

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen