zondag 22 mei 2016

Sweet 15 party


Gisteren was het exact 15 jaar geleden dat ik voor het eerst mama werd van een prachtige klein meisje met donkere haartjes en fonkelende oogjes.

Sindsdien is ons leven nooit meer hetzelfde geweest en geniet ik intens van het mama-zijn.

Op hun verjaardagen zet ik onze kinderen heel graag eens extra in de bloemetjes (ik ben zelfs nu al stiekem aan het nadenken over de verrassingen voor de verjaardag van onze jongen in augustus..): we beginnen met een ontbijtje op bed en ik leef mij helemaal uit met het organiseren van een feestje!

Dit jaar koos onze Laure ervoor om enkele vriendinnen na haar balletles op zaterdagnamiddag bij ons thuis uit te nodigen. Het plan was om eerst een stukje taart te eten, nadien samen gezellig een film te kijken en hun dag te eindigen met cocktails en pizza's.

Zoiets hoef je mij geen 2 keer te vragen: ik geniet er ongelofelijk van om een feestje tot in de puntjes uit te werken en vind het super als alles mooi op elkaar afgestemd is.

Dit jaar kreeg ik een handje hulp van Beaublue: een nieuw bedrijfje die je helpt om je feestje tot in de puntjes te organiseren en decoreren. Je kan er terecht voor gepersonaliseerde uitnodigingen, placemats, vlaggetjes, stickers, banners en nog zo veel meer. De service is echt super: je kiest je thema (onze Laure koos voor een ultimate box in het thema confettifun), het personaliseren is easy peasy en alles wordt gratis aan huis geleverd.

Ik was bij het uitpakken heel aangenaam verrast: alle artikelen waren netjes verpakt, de kwaliteit is echt super en alles is heel mooi op elkaar afgestemd en zo heb ik het eerlijk gezegd graag.

Beaublue denkt ook aan de mensen die nog op zoek zijn naar inspiratie voor hun verjaardags-, trouw- of communiefeestje: hun magazine staat boordevol toffe ideetjes, DIY's en handige tips. Ik deed alvast heel wat inspiratie op voor ons volgende feestje!

Tot slot laat ik jullie graag nog even meegenieten van wat sfeerbeelden van onze 'sweet 15 party' (sorry voor de overload aan foto's, maar het was moeilijk kiezen deze keer :) )!

Geniet ervan en tot de volgende keer!
de uitnodiging


Welkom! Let's party!!matching vlaggetjes, pompons, tassels, ballonnen,...: love it!!op de wensblaadjes konden de gasten een lieve boodschap neerpennen voor de jarigeCheers! Op naar de 16!!


Lieve groet,

Victorine


P.S.: tenslotte nog een boodschap aan de meisjes die bij ons te gast waren en die hier misschien wel meelezen: jullie medewerking aan de foto's was super! Steeds welkom bij ons!
6 opmerkingen: