vrijdag 26 februari 2016

PERSONAL - Photo diary #week8 -

Het is alweer vrijdag en dus neem ik jullie weer graag mee doorheen mijn week in de photo diary!


Deze week...
....was een behoorlijk lastige week op alle vlakken. Op maandagmorgen stond de wekker om 5 u om een trein van 6 u te halen. Het feit dat ik absoluut geen ochtendmens ben in combinatie met behoorlijk wat stress voor de bijhorende afspraak was niet echt een top-combi. Gelukkig zijn er ook in stations goeie koffies te vinden en verscheen ik alsnog fris en monter op mijn afspraak.
....sliep ik enkele nachten 8 uur aan 1 stuk door. Voor mij is dat uitzonderlijk, want ik ben een slechte slaper. Ik word heel vaak (lees: zo goed als iedere nacht) midden in de nacht wakker en raak dan moeilijk weer in slaap. Deze week sliep ik dus als een marmot (ik veronderstel dat die beesten goed slapen..) en voelde ik me 's morgens nog steeds doodmoe. Volgens mij is mijn lijf wat aan het vechten tegen grieperige virusjes, dus ga ik nog maar eventjes door met mijn plan om mij na 21 u gezellig in mijn bed te installeren met een kaarsje, muziekje en boekje (om na 5 minuten in slaap te vallen :) ).
...ging ik na mijn werk nog even langs bij mijn oma van 90 jaar. Het viel me op hoe fantastisch haar geheugen nog is (ze wist zelfs nog welke oorbellen ik droeg tijdens mijn bezoekje van vorige maand!). Hopelijk heb ik haar genen mee en kan ik mijn oude dag ook zo fris & fruitig doorbrengen!
....moest ik mezelf streng toespreken om op een ijskoude ochtend mijn loopschoenen aan te trekken, maar werd ik na 7 km afzien (koud, hoofdpijn, glad) beloond met dit prachtige zicht vlakbij ons huis. It was all worth it!
...kreeg ik een uitnodiging van toerisme Poperinge voor een culinair atelier waarbij de hoppescheuten als streekdelicatesse voorgesteld worden. Ik mag een hele dag het proces van de hopscheutenteelt meevolgen en kijk hier als bescheiden hobbykok uiteraard heel erg naar uit. Ik breng nadien wel uitgebreid verslag uit hier op de blog, maar voor de mensen die ook zouden willen inschrijven (er zijn verschillende data en formules): hier kan je alle praktische info vinden.


Een fijn weekend iedereen en tot volgende week!


                                                                      Lieve groet,


                                                                      Victorine

3 opmerkingen:

  1. Hopscheuten, elk jaar levert mijn werk de primeur ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Acht uur aan een stuk slapen, weg van de wereld, dat is altijd zo bij mij (ik maak me geen zorgen). Misschien eens je bed verzetten?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Slaapseizoen: de winter. Za-lig. Als het lukt, vanzeneigenst...

    BeantwoordenVerwijderen