vrijdag 19 februari 2016

PERSONAL - Photo diary #week7 -

Naar wekelijkse gewoonte mijn weekoverzicht in foto's!
Deze week....
....neusde ik wat rond op airbnb om een mini-vakantie te regelen. Ik heb echter geen ervaring met dit concept en ben nog wat terughoudend. Zijn er hier mensen die wel al kennis gemaakt hebben met deze manier van logeren? Ik hoor het graag in de comments!
....kreeg ik carte blanche van mijn collega-voorganger om mijn nieuwe werkplek mijn eigen persoonlijke touch te geven. Ik begon alvast met enkele van mijn favoriete quotes in de kast te hangen :) . Nu dat geregeld is, komt de rest ook wel in orde (hoop ik toch).
....besefte ik weer hoe ongelofelijk blij ik ben met de keuze die ik enkele jaren geleden maakte om niet meer voltijds te werken. Mijn vrije dagen zijn bijna iedere week op een andere dag, maar de momenten dat ons gezin op woensdagmiddag samen aan tafel kan genieten van mijn kookkunsten zijn goud waard voor mij!op de menu voor de mannen: macaroni met hesp en kaassaus en voor de meisjes-die-soms-meedoen-aan-dagen-zonder-vlees: quiche van broccoli met een slaatje


....kwam ik wat uit mijn comfort zone en volgde ik een workshop die misschien wel meer impact zal hebben op mijn toekomst dan ik nu besef... Binnenkort meer hierover, beloofd! P.S.: op mijn facebook-pagina licht ik al een tipje van de sluier en kan je mee helpen nadenken over een leuke naam voor mijn eigen 'onderneming' :)
...voelde ik de positieve effecten van mijn nieuwe ochtendroutine: net na het opstaan doe ik een 2-tal zonnegroeten op mijn yogamatje aan ons bedeinde en daarna drink ik een glas water met wat versgeperst citroensap. Meestal een garantie voor een energieke dag!
Een fijn weekend voor iedereen en tot volgende week!
                                                                      Lieve groet,


                                                                       Victorine4 opmerkingen:

 1. Ja samen eten,dat vind ik ook een plus punt,ziet er allemaal lekker uit!Best spannend jou dromen die hopelijk uit mogen komen ;) en die zonnegroet,misschien moet ik daar zelf ook eens mee beginnen 's morgens...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. airbnb, niks dan positieve ervaringen mee! reservaties verlopen vlot en correct, de reviews zijn heel betrouwbaar en het is superhandig om aan de gastheer/vrouw allerlei vragen te kunnen stellen voor en tijdens je verblijf. zeker doen! ik ben in september naar lissabon geweest in een appartement via airbnb, en deze zomer gaan we naar de provence in een provencaalse villa... ook via airbnb!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht eerst dat er een pluche eland in jullie bureau stond! Tis een kapstok met een jas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog nooit ge-air bnb-d, maar wel superbenieuwd naar die eigen onderneming van je!!

  BeantwoordenVerwijderen