zondag 31 januari 2016

SEWING - 'An-tasje' in drievoud -

Een tijdje geleden waren wij uitgenodigd op een feestje.

Omdat ik vermoedde dat de vrouw des huizes overstelpt zou worden met bloemetjes, besloot ik om iets kado te geven aan de 3 meisjes die het gezin rijk is.

Ik koos voor het heerlijk eenvoudig patroontje van het An-tasje, maar liet de paspel achterwege (ik vond de bolletjesstof al druk genoeg). Een naaiprojectje die ideaal is om eens snel tussendoor te maken, maar met een ongelofelijk leuk resultaat vind ik (en zo heb ik het graag :) ).

Ik flockte nog de namen van de 3 zusjes erop, we vulden de tasjes met manicure-gerief en klaar was ons presentje!


  
 
 
Lieve groet,
 
Victorine
 


6 opmerkingen:

 1. Slim gedaan om de dochters te verwennen!Mooi gedaan met de naam erop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh wat maakt mij dat zo blij zeg! Heerlijk als een snel klaar project zo een mooi eindresultaat oplevert! Die naampjes zijn top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, geweldig mooi! En die namen erop maken het extra speciaal he!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super uit. Mag ik vragen wat jij voor apparaat gebruikt om de flock te snijden? ik ben me aan het orienteren om wellicht een cameo te kopen maar weet het nog niet zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kocht een silhouette cameo en ben daar heel tevreden van! Het is wat uitzoeken hoe alles werkt, maar op internet zijn er heel wat 'how to' filmpjes te vinden waarmee je direct aan de slag kan. Succes met je keuze!

   Verwijderen
  2. Bedankt voor je reactie. Ik heb inderdaad al heel wat filmpjes bekeken, en het lijkt me wel wat. Maar fijn het van iemand te horen waarvan ik zoveel mooie creaties kan zien!

   Verwijderen