vrijdag 22 januari 2016

PERSONAL - Photo diary #week3 -

En we zijn alweer de 3de week van januari... Time flies when you're having fun!


Deze week...


....kon ik door de opendeur in de dansschool de wekelijkse balletles van ons meisje meevolgen. Toen ik haar zag dansen kon ik bijna niet geloven dat ze al bijna 15 jaar is en lijkt het nog als de dag van gisteren toen ze voor de 1ste keer in onze armen lag.....trokken we erop uit in eigen land en reden plots door een sneeuwlandschap (bij ons in West-Vlaanderen nog geen enkel sneeuwvlokje gezien). Dit leverde deze prachtige natuurfoto op (als zeg ik het zelf :) :....genoot ik nog meer dan anders van mijn voorliefde voor lekker en gezond koken: door de winterse temperaturen smaakten de home made ovenschoteltjes, de verse soepjes en het gebak-op-woensdagnamiddag nog heerlijker!....gaf ik mezelf 2 uurtjes naaitijd kado en besefte ik weer hoe ongelofelijk ontspannend zoiets kan zijn en dat ik daar echt wel vaker tijd moet voor maken! Trouwens: An, heel erg merci voor je tasjes-patroontje. 't Is een toppertje!!....ging ik op stap in de hoop nog wat soldekes te scoren, maar kwam ik thuis met nieuwe-collectie-gerief. Wie mij volgt op instagram zal al wel mijn nieuwe sneakers gezien hebben; ik kan bijna niet wachten tot het lente is om ze uit de doos te halen!
Aan iedereen een fijn weekend en tot volgende week!                                                                     Lieve groet,

                                                                      Victorine
5 opmerkingen:

 1. mooi overzichtje!
  Hier sinds kort een 15 jarige in huis, en die 15 jaar zijn voorbij gevlogen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi he, ballet! Ik heb ook een dochter die dit jaar 15 wordt en pointes doet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kiekenvel als ik die foto van je dochter zie. En je sneakers? Me like. A lot. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh, de balletfoto! Zoveel herinneringen! Ik heb mijn pointes nog altijd. Hopeloos te klein ondertussen, maar veel te mooi om weg te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen