woensdag 13 januari 2016

PERSONAL - Paris in 3 days! #part3 -

Voor onze laatste dag in Parijs had ik 2 speciale adresjes op mijn lijstje gezet!

Ik hou heel erg veel van koken en daarom kon een bezoekje aan La grande ├ępicerie niet ontbreken: ik keek er mijn ogen uit en als het van mij zou afhangen, kon ik daar wel een hele dag doorbrengen. Werkelijk alles om lekker te eten kan je daar vinden!Ons tweede adresje was de Merci-winkel. Deze leuke winkel ligt aan de rand van de wijk Marais en opende in 2009 zijn deuren. De winkel is gesitueerd in een oude fabriek (die ze omgetoverd hebben tot een gezellige loftachtige ruimte) waar je prachtige woonaccessoires, (kinder)kleding, sieraden, enz kan scoren. Zeker een bezoekje waard!


Ons besluit na 3 dagen: Parijs was wederom fantastisch, maar vooral het feit dat we het dit keer hebben kunnen beleven met ons voltallige gezinnetje maakt dit tripje onvergetelijk voor ons en smaakt zeker naar meer!

En jullie? Hebben jullie deze geweldige stad al ontdekt? Zo ja: laat gerust jullie favoriete adresjes achter, want wij gaan zeker nog terug!                                                                      Lieve groet,

                                                                       Victorine
2 opmerkingen:

  1. Oh, in die 2 winkels mag je mij ook eens een dagje loslaten :) Deze post houd ik bij voor mijn volgende tripje naar Parijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Parijs is toch altijd prachtig! ondanks de situatie nu...

    BeantwoordenVerwijderen