vrijdag 7 september 2018

Terug van weg geweest: photo diary #week36

De zomervakantie is nu echt helemaal voorbij en ik neem hier dan ook de draad weer op!


Het ging hier op de blog de voorbije maanden wat met ups en downs (ik zal maar niet beloven dat er de komende tijd wat meer regelmaat komt :) ), maar de zin om te schrijven is er terug.


Vanaf het moment dat ik gestart ben met bloggen, is mijn motivatie altijd geweest om anderen te inspireren met mijn creatieve & positieve manier van leven én de dingen te delen waar ik enthousiast over ben en blij van word.


De wekelijkse photo diary mag de spits afbijten deze keer: een foto-overzichtje van de dingen waar ik de voorbije week mee bezig was, die ik mooi vond of die me op 1 of andere manier geraakt hebben.


Lees je mee?


Deze week....


...genoot ik heel erg na bij het bekijken van de foto's van onze jaarlijkse zomerafspraak in Italië. We ontdekten de streek net onder Venetië en werden aangenaam verrast. Een stuk groener dan de rest van Italië, heel authentieke dorpjes, op een half uurtje varen van Venetië en weinig drukte door toeristen. Aanrader dus!
….stonden er weer vroege treinritten op het programma (en jammer genoeg ook vertragingen en afschaffingen...). Een lekker ontbijtje met natuuryoghurt, stukjes zoete mango en home made granola maakte veel goed!


….mocht ik onze allereerste gasten uit Australië ontvangen in het vakantiehuis dat wij verhuren. Ik had hen aangeboden om hen op te halen aan het station zodat ze na een lange vlucht de wandeling met hun zware bagage niet hoefden te doen. Of hoe je mensen met zoiets simpel zo blij kan maken!


...nam ik de gewoonte weer op om op woensdagnamiddag iets te bakken voor onze kinderen. Het werd snel een simpele cake, maar volgende week maak ik weer eens tijd voor hun favoriete cinnabons!


...moest ik lang wachten tijdens een overstap in het station van Gent (maar was ik wel blij dat ik al van Brussel in Gent geraakt was :)). Plots hoorde ik iemand piano spelen en blijkbaar stond er vlak bij de ingang van het stationsgebouw een piano. Net wat ik nodig had om vandaag met volle moed weer te starten met mijn 3de jaar pianolessen!


Fijn weekend!
Lieve groet,

Els

Geen opmerkingen:

Een reactie posten