zondag 17 december 2017

Onze kerstwensen en -kadootjes voor 2018

Ik hou van tradities.

Zo vind ik het bijzonder fijn om ieder jaar onze wensen op echte kaartjes via de post te versturen.

Vaak kies ik voor kaartjes met een foto van onze kinderen en een mooie tekst met onze allerbeste wensen op de achterkant.

Dit jaar liet ik ze maken bij Smartphoto en koos ik opnieuw voor de foto, maar liet ik de achterzijde blanco. Op die manier kan ik zelf een persoonlijke boodschap schrijven en kan ik een aantal mensen nog eens extra bedanken om het voorbije jaar kleur aan ons leven te geven.

Ook aan mijn metekindje Seppe heb ik al gedacht. Het manneke krijgt ieder jaar een centje voor zijn spaarpot van mij, maar ik vind het leuk om dit wat origineel te verpakken.

Het 1ste en het 2de jaar verstopte ik de centjes in een boekje (klik hier) en vorig jaar liet ik bij Smartphoto zijn 1ste brooddoos voor hem maken (klik hier).

Dit jaar viel mijn oog al in september op de prachtige gepersonaliseerde kinderboekjes van Smartphoto (klik hier). Op de kaft vooraan komt de naam en op iedere bladzijde volgt dan een mooi verhaaltje met telkens een letter van de naam van het kindje in de hoofdrol. Ik kijk er nu al ongelofelijk naar uit om samen met Seppe het boekje (voor) te lezen.


P.S.: Ook zo'n fan van gepersonaliseerde kadootjes? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van Smartphoto voor nog veel meer leuke idee├źn!

Lieve groet,

Els


2 opmerkingen:

  1. Merci voor de tip! Altijd leuk om te geven iets gepersonaliseerd... Fijne feestdagen voor jullie! X

    BeantwoordenVerwijderen