woensdag 7 december 2016

Over onze wensen voor 2017 (+ kortingscode!)
Ieder jaar maak ik ruim voor eindejaar werk van onze kerstkaartjes.


Ik vind het leuk om na te denken over onze 'kerstkaartjes-fotoshoot', om een fijn tekstje met lieve wensen uit te zoeken en tot slot een mooi kaartje te bestellen.


Dit jaar wist ik al lang dat ik iets met zwart-wit foto's wou met daarbij een touch of gold als detail en ik vond al snel wat ik zocht in de kerstcollectie van Tadaaz.


Op de website van Tadaaz kon ik via een filter aangeven dat ik een kerstkaartje met folie wou maken en op die manier krijg je snel een handig overzichtje van alle mogelijkheden.


Ik koos voor een kaartje in zwart-wit met subtiele twinkelende gouden stipjes. Ik maakte enkele leuke foto's van onze kinderen met een letterbanner en ik liet een proefkaartje maken.


Als je dit wenst, kan je bij je bestelling kiezen om een goed doel te steunen. Ik koos ervoor om
Make-A-Wish te steunen.


Ik ben superblij met het resultaat: de kaartjes zijn in het echt nog veel mooier dan op het scherm en ik kan niet wachten om ze binnen enkele weken te versturen.


Tot slot: bij wijze van vroeg kerstkadootje mag ik van Tadaaz een kortingscode weggeven aan mijn lezers: bij een bestelling vanaf 25 € krijg je een korting van 10 % met de code LV10BL.
Neem dus eens een kijkje op hun site, kies een leuk kaartje uit hun ruim aanbod en bestel snel!

                                                                   Lieve groet,


                                                                    Victorine8 opmerkingen:

 1. Heel mooie wenskaartjes !
  De site Tadaaz zal ik onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wij hebben onze kaartjes vorig jaar ook met Tadaaz gemaakt, echt tevreden over de service. En toen ook Make a Wish gesteund, als ik het me goed herinner. Ik vind dat een leuk concept!
  Mooi kaartje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, het feit dat je een goed doel kan steunen maakt het voor mij ook helemaal af.

   Verwijderen
 3. Eindelijk een beetje tijd om je post te lezen! Ik ga zeker eens een kijkje nemen op hun site ... echt zot van dat goud ✨ Heb ook goud op de kaartjes van Marie Cadie ��

  BeantwoordenVerwijderen