zondag 18 december 2016

Feel good kadootjes

Een half jaartje geleden werd Histoires de Bonheur in het leven geroepen.

Mijn eigen merkje die ik graag omschrijf als een 'feel good brand' met handgemaakte spulletjes waar je liefst een warm & goed gevoel van krijgt: pure stoffen, streelzachte materialen, met inspirerende quotes of de naam van de eigenaar.

Daarom besloot ik enkele weken geleden op een avond om 2 feel-good-pakjes te maken.

Het 1ste is voor Virginie: een heel straffe madam die ik graag wat extra aanmoediging toestuur. Ik volgde haar al een tijdje via instagram en toen ze de give away bij de lancering van Histoires de Bonheur won, leerde ik haar fijne persoonlijkheid kennen. Haar verhaal over haar wilskracht lees je hier: www.girlwithabellygift.blogspot.be.
De tekst op haar ritstasje had Virginie boven haar bed gehangen tijdens haar revalidatie te Pellenberg en het leek me dan ook heel fijn om deze quote in goudfolie te kiezen als hart onder de riem voor de moeilijker dagen.Het 2de pakketje stuurde ik naar Kelly. We ontmoetten elkaar bij de boekvoorstelling Life on Sneakers van Evi en in augustus werd ze mama van een prachtig poppemieke Emma. Een perfecte reden dus voor een gepersonaliseerd kraamkadootje!
"La vie est faite de petits bonheurs."


Lieve groet,

Victorine


2 opmerkingen:

  1. Heel mooi gemaakt en super lief van je om ze op te sturen naar de lieve dames ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog eens heel erg bedankt! 'Feel good' en een traantje van ontroering en een warm hart dat was het vooral toen ik jou pakketje in m'n bus vond. Veel liefs Xx

    BeantwoordenVerwijderen