zondag 13 augustus 2017

Mama gaat (terug) naar school en gaf zichzelf een nieuwe schooltas kado!


Vorige zomer vatte ik het zotte plan op om te starten met muziekschool.

De pianolessen vond ik direct super, maar de lessen notenleer waren een ander paar mouwen. Ik vond het een hele opgave om na een lange dag werken mij nog 2,5 uur te moeten concentreren, ik zing echt niet graag, vaak gingen de lessen te traag voor mij en bovendien kon ik soms pas na de les rond 22 u eten (met als gevolg dat ik zeker 5 keer op het punt gestaan heb om ermee te stoppen).

Tot ik plots een klik maakte: ik wou zo graag leren piano spelen dat ik besliste om er gewoon voor te gaan en niet meer te zagen over die notenleer. Ik zocht eindelijk een deftige map uit en maakte een pennenzak voor mezelf (klik hier). En wonderwel begon het sindsdien beter te gaan: de combinatie werk en nadien nog 2,5 uur avondles blijft hels op sommige momenten, maar ik kan er precies iets beter tegen.

Ik schreef me na de laatste les eind juni zelfs onmiddellijk weer in voor volgend schooljaar en ik ging op zoek naar een nieuwe praktische mama-schooltas.

Die tas moest aan nogal wat vereisten voldoen: ik wou geen rugzak, de tas moest liefst uit leder gemaakt zijn én er moest voldoende plaats zijn voor mappen, een laptop, een flesje water en een doosje met een snack tegen een eventueel dipje.

Na wat zoeken vond ik dé tas bij bagageonline: een stevige, lederen 'schooltas' van  Burkely.

Ruim genoeg om al mijn spullen mee te zeulen, een stevige verstelbare riem om de tas over de schouder te dragen (handig bij het fietsen) én zelfs met een powerbank om mijn GSM op te laden.

Laat dat nieuwe schooljaar dus maar komen; ik ben er alvast helemaal klaar voor!

Ook nog op zoek naar een nieuwe werk-/schooltas? Neem dan snel eens een kijkje in het aanbod van bagageonline.nl (klik hier): enorm veel keuze én een razendsnelle levering! Ik koos zelf voor de Burkely On The Move Back to School schoudertas, maar volgens mij kan iedereen volgens eigen smaak en voorkeur hier de perfecte 'mama-schooltas' vinden!



Lieve groet,

Els

9 opmerkingen:

  1. Wauw, knappe tas! Veel succes met die lessen piano en notenleer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh... ik vond de AMC/AMV nog véél vervelender dan de notenleer #schaterlach. Maar gewoon doorbijten... die piano is het waard ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die AMC...daar denk ik zelfs nog niet aan :)....eerst de notenleer door spartelen en genieten van mijn piano!

      Verwijderen
  3. Die notenleer gaat eens zo leuk zijn met zo'n mooie, handige tas! Succes in het nieuwe schooljaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen