vrijdag 3 juni 2016

Photo diary #week22

De 22ste week van het jaar zou volgens mij zonnig en warm moeten zijn, maar blijkbaar is de natuur een beetje de kluts kwijt en had ik de hele week een herfstgevoel...

Maar ik laat zoiets niet aan mijn hart komen en ooit zullen die stralend zonnige dagen wel komen denk ik dan!

Naar wekelijkse gewoonte mijn overzichtje in foto's van wat er in deze koude en natte week allemaal op mijn weg kwam!

Deze week....


.....kwamen zowel ikzelf als de kinderen een paar keer door- en doornat thuis van werk en school. Meestal begin ik na mijn werk snel aan de voorbereidingen voor het avondeten, maar deze week nam ik eerst wat tijd om samen met hen een tasje koffie (voor mij) en tasje thee (voor Oudste) te drinken om wat op te warmen en over onze dag te vertellen. Heerlijke quality time, moeten we eigenlijk vaker doen dacht ik zo.


....stond ik vol bewondering te kijken naar onze Jongste tijdens zijn examen gitaar. Ongelofelijk wat hij al kan spelen na amper 10 maanden lessen elektrische gitaar! Weeral hashtag fiere mama! Hij heeft een ongelofelijk gedreven en enthousiaste gitaarleraar die van hun 'gitaarkot' een heel tof plekje gemaakt heeft en daar kan ik alleen maar blij van worden!

...haalde ik de lente dan maar zelf in huis met pioenrozen. Mooi om te zien hoe die bollekes in enkele dagen tijd transformeren in prachtige bloemen!
...ging ik samen met een vriendin naar een voordracht van An Coetsiers met als thema 'hoe blijf je in balans met jezelf, je werk en je gezin?'. Ik leerde eigenlijk niet zo veel bij, maar vond het leuk om er nog eens bewust bij stil te staan hoe belangrijk balans in je gezin, in je relaties, in je carrière is. Nog een reden te meer voor mij om af en toe wat me-time te plannen en bij een tasje koffie enkele blogpostjes uit te werken!

...maakte ik op mijn vrije woensdagnamiddag tijd vrij om cinnabons (=kaneelbroodjes) te bakken. Behoorlijk wat werk (deegje maken en kneden en laten rijzen en zo), maar absoluut het lievelingsgebak van onze kinderen die heerlijk smaakte op een uitgeregende woensdag. Als er hier nog mensen zouden zijn die ook zo zot zijn van kaneel => laat gerust iets weten in de reacties, dan maak ik wel eens werk van een blogpost met het recept!

Aan allen een fijn weekend en tot volgende week!Lieve groet,

Victorine9 opmerkingen:

 1. Die kaneelbroodjes lijken ideaal om die herstgevoelens te verdrijven... Ik heb alvast interesse in het receptje! Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat receptje voor die kaneelbroodjes mag je altijd eens doorgeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De madeleines en de tiramisu van rabarber zijn hier al een vaste waarde geworden !
  Dus graag het recept voor de kaneelbroodjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch een leuke week achter de rug en dat receptje mag je altijd met ons delen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm kaneel, daar gaat je huis heerlijk van ruiken! Dat recept mag je wat mij betreft altijd delen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmmm... kaneelbroodjes. Dat recept mag je zeker eens delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaaa! heerlijk, het recept graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ter info: het receptje komt binnenkort op de blog! Lieve groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen