woensdag 29 oktober 2014

herfstvakantie - part 2


Gisteren moest ik vrij vroeg uit de veren, omdat er in de voormiddag enkele afspraken in mijn agenda stonden. De namiddag stond echter blanco (naast het feit dat ik onze jongste naar zijn 1ste slaapfeestje moest brengen, later deze week meer hierover) en dus besloot ik om het in huis wat gezellig te maken en eens wat achterstand in onze foto-albums in te halen.Na enkele uurtjes knip- en plakwerk ben ik echter nog niet veel opgeschoven (het feit dat ik ieder album samen met de kids doorblader om herinneringen op te halen, zal ook wel niet bevorderlijk zijn denk ik).

Daarom mijn noodkreet: wie heeft er een fantastische tip om de vele, vele foto's op een andere manier dan het klassieke album (veel te tijdsrovend) of het bewaren in een mapke op de computer (vind ik niet echt leuk om in te 'bladeren') te sorteren??

Laat gerust jullie ultieme tip achter in een reactie en ik zal jullie eeuwig dankbaar zijn!


Lieve groet,

Victorine

2 opmerkingen:

 1. Helaas, snel foto's klasseren op een aangename manier is volgens mij onmogelijk.

  In een album plakken, af en toe wat scraptechnieken... Dat is de manier waarop je later met veel plezier blijft bladeren.
  En je herinneringen zijn dat waard, toch?


  Mijn manier is om fotoalbums te vragen als geschenk aan mijn mama ;-)
  En neen, het mogen dan geen direct-in-een-boek-afgedrukte zijn, daar is de ziel voor mij ook uit.
  Dus foto's afdrukken en plakken maar.
  't Zijn de mooiste cadeaus :-)


  En een snelle fotoalbumtip, die echter wel een serieuze no-go is: zo van die lege boekjes samengesteld uit plastieken mapjes.
  Voor snel resultaat wel leuk, maar als je dan met 20 van die boekjes zit, is het weer 1 grote chaos, en helemaal niet leuk om achteraf te bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier dezelfde frustraties... er kruipt te veel tijd in en ik geraak niet bijgewerkt :-(

  BeantwoordenVerwijderen