zondag 5 oktober 2014

give away

Onlangs won ik bij biesmies een give away! Een prachtig knuffeldekentje is onderweg naar hier en ik ben er nu al fan van!

Omdat ik even graag een kadootje krijg als een kadootje geef én omdat deze blog op 13 oktober al 6 maanden bestaat, organiseer ik ook graag nog eens een give away!

Wat valt er te winnen?

Sinds ik mij een cameo heb aangeschaft, is flocken een waar plezier geworden en daarom maak ik graag 2 mensen gelukkig met een naam of figuurtje (in flockfolie) naar keuze.

Wat moet je hiervoor doen?

Volg deze blog en/of like de facebook-pagina van la vie de Victorine + laat in een reactie weten welk flock-figuurtje of -naampje je graag zou toegestuurd krijgen (ik zorg ook voor wat instructies hoe je dit best op het shirtje, tasje, dekentje, enz strijkt).

Deelnemen kan tot 12 oktober.

Ter inspiratie zie je hieronder enkele voorbeeldjes van kadootjes die ik een persoonlijk tintje gaf met flockfolie:

geboorte-geschenkje
 
gaan griezelen met Halloween...
 
gepersonaliseerde zwemzak
 
verjaardagskroon
 
verjaardags-t-shirt
 
een kraamkadootje
 
 
 
Lieve groet,
 
Victorine
 
 
 
 
 
 
 
 
 


12 opmerkingen:

 1. Joepie, ik neem als eerste graag deel! Ik volg je al via Bloglovin' ;-).
  Ik moet wel nog eventjes nadenken welk figuurtje zou passen, maar eventueel een hoedje van papier en/of de naam van één van de dochters zou wel leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! Het zou super zijn om mijn zoontje een gepersonaliseerd kado te maken. Zijn naam is Daan, maar ik zeg altijd daaneman. Dus met een geflockte daaneman kan je me blij maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe graag mee :) Ik volg je nu op Bloglovin. Ik ben eigenlijk ook heel erg benieuwd naar je ervaringen met de Cameo. Ik denk er zelf ook over om er een te kopen. Snijdt de machine echt goed alles uit? Is dat lospeuteren moeilijk? Misschien zijn er meer die in je ervaringen geïnteresseerd zijn, leuk blogpost idee misschien? Mocht ik winnen wil ik graag een plaatje van Nijntje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb enkel nog maar flock- en flexfolie uitgesneden met mijn cameo. Alles was steeds goed uitgesneden en ook het lospeuteren viel heel goed mee. Op you tube kan je veel filmpjes vinden hoe je het best met je cameo aan de slag kan. Binnenkort waag ik mij eens aan vinyl en misschien zal ik wel eens een blogpostje wijden aan mijn ervaringen.

   Verwijderen
 4. Leuk leuk, volger zijn we al langer van je blog en nu ook van jouw leuke Facebookpagina...
  Daar ik geen cameo heb doe ik graag mee voor een geflockte naam van mijn dochter: Anne-Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey ik ben een volger en kom heel graag lezen maar ik laat deze give away aan mij voorbij gaan. Nee niet omdat ik niet graag win . Ik win graag iets maar ik heb zelf een cameo en zou dan veel liever een winnares zien die geen cameo heeft en alles met de hand moet snijden als ze iets met flock wil doen.Dus moest mijn naam dan toch ergens getrokken worden dan schenk ik dit aan een lieve dame die geen cameo bezit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar zo tof! Ik zie dit nu pas! Ik zou de naam 'fleur' (mijn metekindje) zien zitten of mijn logo (bootje). Verder nog veel succes met je blog, doe er nog maar vele maanden, jaren bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. like: check, volgen: check en we hebben weer een leuke blog bij met mooie creaties :-)
  Als mijn naam uit de pot komt, heb ik graag een "star wars jedi-logo" voor mijn zoon. Ik heb de flockfolie gekocht, maar toen hij een prentje koos zag ik het heel wat minder zitten ... zo veel fijn knipwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg jou en doe graag mee! Ik zou kiezen voor een tekening voor op een 3 jarig meisjes t-shirt... nog even denken welk... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo, ik ben sinds heel kort ook een volger via Google + en ben ook benieuwd naar jouw ervaringen met de cameo. Ik zou me er ook graag eentje aanschaffen, dus ervaringen welkom :-)
  Als ik deze give-away zou winnen zou ik graag de naam van één van mijn dochtertjes hebben of een leuk prentje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeps, precies iets misgelopen bij mijn plaatsing.

  Ik volg sinds kort en vind het een super give-away.
  Mocht ik winnen, graag mijn zoontje zijn naam Maxim.
  Veel succes iedereen !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I'm in.! En ik zou graag een woord winnen, het is wel geen naam, dus ik weet niet of je het dan ook goedkeurt... Het gaat over 'freedom'

  BeantwoordenVerwijderen