zondag 14 april 2019

Genieten van de stilte en de natuur in de Westhoek

Als gastvrouw van Maison HB geniet ik er heel erg van om onze gasten leuke tips mee te geven. Adresjes waar wij graag lekker gaan eten, winkels met net dat ietsje meer of fijne plekjes die meer dan de moeite waard zijn.

Zo ontdekten wij onlangs een wandeling in het groene Heuvelland (op amper 10 minuutjes rijden van ons vakantiehuis Maison HB): de Stiltewandeling.

Je start aan de kerk van Westouter (ruime parkeermogelijkheden) en al snel verlaat je het dorpscentrum. In de daaropvolgende uren kan je maar 1 ding doen: laat je onderdompelen in de stilte van de natuur, mijmer weg langs kronkelende beekjes, rust wat uit op 1 van de idyllische rustbanken op zo mogelijk nog idyllischer plekjes, sta even stil bij de haiku's van bergdichter Geert De Kockere, luister naar de geluiden van de natuur, nestel je even in een houten hangmat en....GENIET!

De afstand van de volledige wandeling bedraagt 12,9 km, maar er kan ook gekozen worden voor de kortere routes van 6,8 of 9,8 km (kaart te verkrijgen bij de toeristische dienst).


Geniet alvast even mee van wat beeldjes :) :







Lieve groet,

Els


Geen opmerkingen:

Een reactie posten