vrijdag 13 januari 2017

Welkom 2017!

Mijn allereerste blogpost van 2017 is een feit!


Ik zou dan ook graag starten met het toewensen van een mooi, gelukkig en vooral gezond nieuw jaar aan al mijn lezers!!


Ik vierde de feestdagen uitgebreid met familie en vrienden en nu ik daarvan wat bekomen ben (too much food...) is het tijd om hier op de blog ook weer de draad op te nemen.


Ik ben van plan om op hetzelfde elan als vorige jaren verder te gaan: bloggen over de dingen die mijn leven ietsje (of veel :) ) mooier maken, heel hard focussen op positiviteit (want er is al miserie genoeg in de wereld) en het vooral als een hobby blijven beschouwen (en mij dus niet ambetant voelen als ik in drukke tijden eens geen tijd of zin heb om te schrijven).


Ik hou nog steeds heel erg van schrijven, maar ik heb de afgelopen maanden gemerkt dat ik het fijn vind om mensen te inspireren. Ik krijg regelmatig mails van lezers die me laten weten dat ze genieten van mijn schrijfels en dat ik hen inspireer.
Heel erg leuk om zo'n reacties te krijgen en daarom zal ik ook af en toe wat meer persoonlijke blogposts schrijven.
Ik merkte bijvoorbeeld dat de blogpost "hoe ik mijn leven als werkende mama op de rails probeer te houden" nog steeds erg vaak aangeklikt wordt. Daarom zal ik in de komende maanden nog enkele posts schrijven over mijn eigen 'way of life' ter inspiratie voor mijn lezers.


Ik sluit mijn eerste blogpost van 2017 tenslotte graag af met een inspirerende quote en hoop er samen met jullie hier op mijn persoonlijke plekje op het www een knallend 2017 van te maken!


P.S.: Als jullie over een bepaald onderwerp hier graag iets zouden lezen, mogen jullie me dat steeds laten weten in een reactie of via mail (laviedevictorine@gmail.com).
Lieve groet,

Victorine8 opmerkingen: