dinsdag 23 december 2014

girly

Na een periode van inspanningen (die trouwens beloond werden met een prachtig resultaat!) werd de examenperiode van dochterlief vorige week afgesloten met wat ruimte voor ontspanning.

Ze vulde haar dagen met shopping-uitjes met haar vriendinnen, wat kokkerellen en bakken (haar cakes zijn heerlijk!) en tot slot nog enkele kerst- en slaapfeestjes.

Voor het slaapfeestje moest ze een pakje voorzien voor een vriendin die heel erg veel van bling-bling houdt en voor het kerstfeestje moest er gelukkig ook een kadootje voor een meisje onder de boom liggen (want wat kies je in godsnaam voor een 13-jarige jongen?)

Schoorvoetend stelde dochterlief voor of ik soms niet toevallig eens iets kon naaien? Gecharmeerd door haar vraag stemde ik toe, maar doordat er vorige week bitter weinig tijd was voor creatieve bezigheden, koos ik ervoor om de eenvoudige versie van de Juliette I uit het boek 'mijn tas' te maken: een clutch zonder paspel, zonder figuurnaden en zonder polsbandje.

Samen met een zakdoekhoesje had ik op een uurtje tijd 2 girly kadootjes!

P.S.: Er is nog steeds kans om een full-option-juliette-clutch te winnen! Like de FB-pagina van La vie de Victorine en like en deel de foto van de give away actie (bericht van 26/11)! Succes! 
 
 
 
 
Lieve groet,
 
Victorine


3 opmerkingen: