woensdag 26 november 2014

over kamsnaps en mjn koudwatervrees

Kamsnaps: een hele tijd geleden zag je die dingen overal opduiken in blogland. Ik was meteen fan (vooral omdat ik mezelf niet in staat acht om een deftig knoopsgat te maken), maar toch had ik blijkbaar wat koudwatervrees: ik stelde het steeds maar uit om die drukknoopjes eens uit te proberen en bleef dus sukkelen met velcro om 1 of ander tasje deftig toe te houden.

Tot ik enkele weken geleden toch een setje (tang + enkele neutrale kleurtjes) bestelde bij kamsnappers.be.

Bij wijze van test naaide ik de Juliette I uit 'mijn tas'. En zoals dat dus zo vaak gaat: mijn vrees was dus helemaal ongegrond! Wat zijn die kamsnaps toch handige dingen; ieder zakje of tasje is in een mum van tijd proper afgewerkt en blijft netjes toe. Ik ben alvast fan!

En omdat ik soms wel hou van bandwerk, maakte ik nog 2 keer een Juliette, waarvan je er trouwens via mijn facebook-pagina 1tje kan winnen. Lijkt me ideaal voor de komende feestdagen als je 't mij vraagt!

Hierbij de geslaagde testclutch:
 
 
 En hierbij de te winnen clutchen (alé, 1 van de 2 en je mag kiezen met welke je liefst op stap zou gaan!):welke van deze 2 past best bij jouw party-outfit? waag je kans op de FB-pagina!
 
 
Lieve groet,
 
Victorine


10 opmerkingen:

 1. Leuk! Misschien wat ongewoon, maar in de hoop dat een man ook mag deelnemen een kansje gewaagd voor mijn vriendin :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondertussen gebruik ik al een tijdje kamschnaps. Maar ik blijf een beetje twijfelen. Blijven ze wel goed, na veel gebruiken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De testclutch is in beslag genomen door mijn oudste en voorlopig blijven die kamsnaps toch goed zitten; zelfs na intensief gebruik. Ik heb nu wel ook kamsnaps gebruikt als sluiting van een jasje voor mijn metekindje en ik ben ook heel benieuwd of ze niet gaan begeven (of nog erger: de stof scheuren..)....

   Verwijderen
 3. Super leuk ! Misschien dat ik nu ook wel een set kamsnaps bestel !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn naam is lynn verhoeven :)

   Verwijderen
 4. Wauw, ik vind ze allebei prachtig! Ik waag mijn kansje ook! :)

  Liefs,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, die zijn plezant geworden!
  Ik ben een verdeelde kamsnapsfan... ze zijn makkelijk en als ze goed geplaatst zijn zeer makkelijk in het gebruik (zowel voor tassen, hemdjes, jurken en zelfs jassen) maar ondergetekende slimmerik zou er wel eens durven tegen strijken, en dàt vinden ze niet zo fijn ;). Ik blijf dus fan van metalen drukknopen - want ook hier is er een knopenfobie'tje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke juliettes hoor en idd eens je die kamsnaps leert kennen dan ga je ze zeker en vast blijven gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen