woensdag 1 juni 2016

Voor de theeliefhebbers: over Jessica en haar passie voor thee

verwenmomentje: vers kopje thee met cinnabons die recht uit de oven komen

de doosjes passen perfect in de brievenbus, handig!
het pakketje van april

versgebakken kaneelbroodjes: absolute favoriet van onze kroost!


Ergens in de herfst van vorig jaar organiseerde Evi (die ik trouwens ondertussen ook al eens persoonlijk kon ontmoeten tijdens haar boekvoorstelling van Life on Sneakers) een grote give-away.

Tot mijn grote verbazing (ik val zelden in de prijzen) won ik een abonnement van 'thee met een verhaal'. Mijn 'kadootje-voor-mezelf' bestond uit een thee-pakketje die maandelijks naar me toe gestuurd zou worden.

Ondertussen mocht ik reeds 6 keer een doosje ontvangen. En wat is dat fijn! Ik ben een echte koffie-liefhebber (hoe straffer, hoe beter voor mij), maar sinds ik de verschillende theesoorten van Jessica heb leren kennen ben ik helemaal overstag gegaan.

In ieder doosje zitten een 5tal verschillende soorten thee met telkens een leuke uitleg over de herkomst, het effect en de manier van zetten. Vooral die info vind ik heel leuk: vaak zoek ik specifiek de soort thee uit die me gepast lijkt voor dat bepaalde moment.

Heel plezant om op deze manier thee te 'leren drinken' en ik hou dit thee-abonnement zeker in mijn achterhoofd als kadotip voor een theeliefhebber!


                                                                         Lieve groet,

                                                                          Victorine

3 opmerkingen:

  1. Super tof idee ! ik zal het onthouden voor de verjaardag van mijn dochter die een thee liefhebster is.Dank om dit mee te delen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is inderdaad leuk,nog nooit van gehoord trouwens,een thee abonnement ;) Geniet jij maar van elk pakketje,elke tas thee die je mag proeven!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke tip! Zelf drink ik in de namiddag en 's avonds graag eens een kop thee. Lijkt me wel een leuke manier te zijn om nieuwe smaken te leren kennen.

    BeantwoordenVerwijderen