vrijdag 18 maart 2016

PERSONAL - Photo diary #week11 -

De voorbije week was een behoorlijk pittige week waarin ik zeer veel wou gedaan krijgen. Ik heb mezelf namelijk de komende weken hier en daar een dagje verlof kado gedaan en dus moest er deze week wel een tandje bij gestoken worden!


Deze week...


....vroeg ik een ondernemingsnummer aan voor mijn eigen ieniemienie bedrijfje (how cool is that :) :) )! Histoires de Bonheur is dus een feit! Maar binnenkort meer hierover, beloofd!


mijn eigen visitekaartjes...hoe zot is dat ?!?
....stelde ik vast dat ik tijdens mijn looptoertjes van 5 kilometer net niet onder de 30 minuten raak. Ik weet dus weer waar voor te trainen (als ik maar enkele seconden onder het half uur raak, ben ik al content!).


zot van mijn mini-narcissen!
...brak de examenperiode voor onze kinderen weer aan. Ik vind dit best een gezellige periode (al twijfel ik eraan of zij dit ook vinden..) waarin ik hen met veel plezier op tijd en stond wat verwen.


...zei ik 'ja' tegen een nieuwe professionele uitdaging. Ik heb jaren dicht bij huis gewerkt om de zorg voor ons gezin zo goed mogelijk te kunnen combineren met mijn job, maar nu onze kinderen wat ouder worden, was het tijd om mijn horizonten wat te gaan verkennen. Blijkbaar is het ambitieus beestje in mij nog niet verdwenen en zeg ik met veel plezier: 'Brussel, here I come'!


...zat ik op een onnoemelijk vroeg uur bij de kapper om enkele grijze haartjes 'aan te pakken'. Blijkbaar een goed plan bleek achteraf, want ik huppelde gezwind de dag door met mijn nieuwe coupe!gelukkig stond de koffie klaar! #topkapper


Aan allen een fijn weekend en tot volgende week!
                                                                  Lieve groet,


                                                                  Victorine

13 opmerkingen:

 1. Ola een ondernemingsnummer en een nieuwe job! Klinkt goed :). Ben benieuwd :-). Veel succes alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Benieuwd naar je eigen zaakje! In elk geval veel succes!!

  Ik hoop dat Brussel niet zo ver is voor jou, en wens je ook daar veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Brussel is toch wel een eindje van mijn thuis, maar daar zie ik niet zo tegenop, hoor.

   Verwijderen
 3. heb jij die éclairs zelf gemaakt? het water komt me in de mond... wat een gelukzakken, die kids van jou :-)
  en proficiat met je eigen "zaakje", good luck!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, hoor, die éclairs komen van de bakker. Mijn vers-gebak-op-woensdag mag niet meer dan een half uurtje in beslag nemen, anders begin ik er niet aan. Chance dat we goeie bakkers in de buurt hebben die in drukke weken redding kunnen brengen :)

   Verwijderen
 4. Ik verwen mijn studenten ook altijd want ze kunnen het gebruiken,hé!Een andere job of binnen het zelfde bedrijf?Succes met je eigen zaak,mooi kaartje alvast gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik vind de kaartjes in het echt zelfs nog mooier :)
   Ja, die job is inderdaad binnen hetzelfde bedrijf, maar wel een totaal andere functie (in Brussel). Ik blijf mijn huidige job ook doen, maar ga dus af en toe mijn horizonten eens gaan verkennen. We zien wel waar dat zal toe leiden in de toekomst. Ik kijk er alvast naar uit!

   Verwijderen
 5. Ola! Els, je maakt mij zeer benieuwd! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat met je eigen zaakje! Toen ik mijn ondernemingsnummer ging aanvragen, vond ik dat ook een spannende dag! :) Ook veel succes met de nieuwe job!
  Gelukzakken hoor, die kinderen van jou, maar tijdens de examens mag dat wel eens, hé!
  x

  BeantwoordenVerwijderen