woensdag 23 maart 2016

PERSONAL - 40 before 40 bucket list update #part1 -

Vorige maand vertelde ik jullie hier al over mijn 40 before 40 bucket list.


Ondertussen zijn we enkele weken verder en komt mijn verjaardag steeds dichterbij.


Ik beloofde toen om jullie op de hoogte te houden over de vorderingen van mijn lijstje.


Bij deze dus update numero uno :) :


20) Start een eigen zaak op

Dit puntje op mijn bucket list dwarrelt al enkele jaren in mijn hoofd rond. Ondertussen besloot ik om echt actie te ondernemen en vroeg ik een ondernemingsnummer aan (how cool is that? :) ). Het zal een ieniemienie bedrijfje worden, maar het voelt nu al ongelofelijk goed om aan iets te kunnen werken dat helemaal van mezelf is. Ik hoop de laatste administratieve rompslomp binnenkort in orde te krijgen en uiteraard vertel ik er hier dan wel meer over. De visitekaartjes liggen alvast klaar!

5) Leave a note in a library book


Dit zag ik ooit eens staan op een to do lijstje van 1 of andere Engelstalige blog (geen idee meer waar ik dat gelezen heb). Omdat ik zelf heel erg graag lees en fan ben van mooie quotes, vond ik het wel leuk om hier iets mee te doen. Op een avond schreef ik dus enkele leuke briefjes en ik verstopte die tussen willekeurige romans in de plaatselijke bibliotheek. Ik zal wellicht nooit weten wanneer en door wie die briefjes gelezen worden, maar ik hoop alvast dat de ontvangers eventjes zullen stilstaan bij mijn woorden.
7) Ballonvaren


Dit was iets waar ik eerlijk gezegd wat schrik voor had...Ik heb het niet zo voor grote hoogtes en dacht dat ik op het moment suprême hoogtevrees in die mand zou hebben, maar uiteindelijk viel dat allemaal geweldig goed mee. Integendeel: ik heb er ongelofelijk van genoten. Vooral de stilte en het adembenemende uitzicht was fantastisch. Zeker doen als je de kans krijgt, zou ik zeggen!

Tot een volgende keer voor een nieuwe update!


Lieve groet,

Victorine

4 opmerkingen:

 1. zo tof, die briefjes in de boeken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nummer vijf vind ik echt geweldig! Mocht ik dit in een boek vinden, wel, het maakt gegarandeerd mijn dag goed! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond dit ook zo'n tof idee! Alleen spijtig dat ik nooit de reactie van de 'ontvanger' zal zien, maar we kunnen ook niet alles willen, hé :)

   Verwijderen