zondag 17 januari 2016

SEWING - hartje voor de nieuwe Soft Cactus collectie! -

Al sinds begin december las ik vol bewondering mee op deze blog waar Naomi haar prachtige nieuwe stoffencollectie van Soft Cactus voorstelde.

Keer op keer stond ik versteld van haar prachtige creaties, beeldige kindjes, de mooiste foto's en niet te vergeten de stoffen (check dit en dit maar eens).

Ik heb vroeger al gewerkt met de stoffen van Soft Cactus (kijk maar eens hier), maar toen Naomi schreef dat de kwaliteit deze keer zelfs nog beter was, kon ik niet wachten tot de lancering van de collectie op 19 december!

Ik kocht telkens 2 meter van 'Rhythm in the Rain' in de zachtroze en de donkerblauwe variant (wat overschot komt altijd van pas als je het mij vraagt :) ) en besloot ze te verwerken in het kerstpakje van het neefje en nichtje van onze kinderen.

Omdat ik zelf heel erg graag lees, had ik voor hen al enkele leuke leesboekjes gekocht. Als extraatje maakte ik daar nog 2 leeskussens bij (maakte ik hier ook al eens).

De stofjes zijn inderdaad heerlijk zacht en ideaal om te verwerken in slaapgerief (kijk maar eens naar dit prachtige dekbedovertrek!), hemdjes, kussentjes en zoveel meer! Ik blijf in ieder geval fan en kijk nu al uit naar de volgende collectie!







en op de valreep raakten al onze pakjes net op tijd onder de kerstboom!





Lieve groet,

Victorine


3 opmerkingen:

  1. Mooie leeskussens heb je gemaakt,altijd leuk om te krijgen en te geven,hé!En inderdaad de Soft cactus collectie is tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zijn inderdaad heel mooie stoffen.
    Zalige kussens, het perfecte cadeautje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De donkerblauwe heb ik ook al gekocht, voor een hemdje voor mijn zoontje denk ik :) De collectie is idd geweldig!

    En zo leuk die leeskussens, die gaan goed gebruikt worden!

    BeantwoordenVerwijderen