vrijdag 15 januari 2016

PERSONAL - Photo diary #week2 -

Net zoals vorige week deel ik hier graag mijn foto's van de voorbije week die mij het meest geraakt hebben!

Deze week...

....sakkerde ik op zaterdagmorgen (na een veel te korte nacht trouwens) bij het besef dat ons hele huis nog de wekelijkse poetsbeurt tegoed had, maar realiseerde ik me na het lezen van dit dat ik eigenlijk ongelofelijk dankbaar ben dat ik überhaupt kàn rondhollen met stofvod en dweil!...planden we last-minute wat Q-time met ons gezin. Het was vrij lang geleden, maar een cinema-avondje kan ik nog steeds heel erg smaken!

 

...ging ik voor de 1ste keer dit jaar weer naar de yogales. Ik begon aan de les met behoorlijk veel nekpijn (hernia), maar ik was na de les de helft meer ontspannen, voelde veel minder pijn en sliep nadien als een roosje. Hoera voor yoga!....was ik voor mijn werk vaak op de baan en nam ik steeds mijn Tupperware drinkepulle (West-Vlaams voor: drinkfles) :) ) mee in mijn auto. Minstens 1 liter water per dag: check!
.....hadden zoonlief en ikzelf onverwacht wat Q-time samen: door wat blessureleed gaf de dokter het advies om deze week niet te gaan voetballen en stelde onze jongste voor om deze keer eens zelf voor het gebak-op-woensdagnamiddag te zorgen. Onze zoetemond is blijkbaar tot het inzicht gekomen dat hij dat bakken best zo vlug mogelijk zelf leert voor als er ooit een tijd zou komen dat zijn moeder daar geen zin meer in heeft. Zijn appeltaartje was in ieder geval meer dan geslaagd!
Aan iedereen een fijn weekend toegewenst en tot volgende week!                                                             Lieve groet,

                                                             Victorine

8 opmerkingen:

 1. Oh ik zou ook terug met yoga willen beginnen maar het begint hier pas om 21u en dan plakt mijne zetel oh zo goed ;) en tof als de zoon ook wil bakken!Leuk verslagje trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel herkenbaar, hoor. Ik moet mezelf ook soms wat 'verplichten' om te gaan, maar ik weet dat het achteraf weer zo veel deugd zal gedaan hebben... De moeilijkste stap is vertrekken van huis, de rest is zalig genieten! Lieve groet, V.

   Verwijderen
 2. Welke yoga heb je gedaan? Ik heb ook een hernia en naar het schijnt zou yoga er heel goed voor zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik keek het net eventjes na op de website en het is een vorm van Hatha yoga (Anusara Yoga meer bepaald). Ik weet eigenlijk niet of het helpt voor een hernia, maar als ik een dag meer pijn voel, valt het me wel op dat ik na de yoga vaak minder pijn heb. Meestal ben ik ook vrij moe en vooral heel erg ontspannen na een yoga-sessie, dus dat zal ook wel helpen om de pijn te doen afnemen. Eens proberen zou ik zeggen! Succes!

   Verwijderen