woensdag 6 januari 2016

BLOGGING - Blogvoornemens voor 2016 -
Op persoonlijk vlak maak ik niet zo vaak goede voornemens aan het begin van een nieuw jaar.
Ik ben meer van het principe: probeer van elke dag iets moois te maken en geniet van kleine dingen! Dit is dus absoluut weer het plan voor 2016!

Op blogvlak heb ik echter wél een paar goede voornemens gemaakt:

- In plaats van snel snel foto's voor een blogbericht te maken, zal ik daar vanaf nu net iets meer aandacht aan proberen te besteden. Met Kerst verraste ons meisje mij met het fantastische boek 'Shoot', dus mijn skills op dat vlak kunnen vanaf nu alleen maar verbeteren.

- Ik zal eindelijk eens werk maken van een deftige blogplanning. Lijkt me heel handig voor de weken dat er soms bitter weinig vrije tijd overschiet. Heeft er trouwens soms iemand een tip waar ik een handige printable daarvoor kan vinden?

- En last but not least: vooral verder blijven genieten van het schrijven, van het bloggen, van de fijne mensen achter heel wat blogs, van de lieve reacties via de blog, mail of instagram. Of om het met een mooie quote te zeggen:

 
 
 
Lieve groet,
 
Victorine


14 opmerkingen:

 1. Ik heb ook geen goede voornemens gemaakt.Maar net als jij wil ik genieten van de kleine dingen die het leven mooier maken.Ik kan je niet helpen met je vraagje.Succes verder en ik ♥ van de quote ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede voornemens zijn er elke dag bij mij...quality time inlassen voor mezelf, mijn tijd beter plannen, op tijd in bed...het ene voornemen lukt me al beter dan de andere.
  Wat ik vooral doe is 'genieten van de kleine dingen des leven'
  Veel succes met je vernieuwde blog.
  Lieve groet Cathy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. op tijd in bed...dat is iets wat ik me elke morgen voorneem, maar 's avonds alweer vergeten ben. Eens nachtmens, altijd nachtmens zeker? Lieve groet

   Verwijderen
 3. Het enige goede voornemen dat ik voor 2016 (opnieuw) maak, is zoveel mogelijk kleding voor de kinderen zelf maken :-). Op pinterest vind je allerlei planners, hier alvast enkele: https://www.pinterest.com/nat1979/printables/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. merci voor de link! ik ga inderdaad eens rondneuzen op pinterest

   Verwijderen
 4. Ik kan me perfect vinden in deze post :) Veel succes met je blog dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het alvast een mooie foto. Is het een interessant boek? Nog veel succes dit jaar met je mooie blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ben geen echte kenner op vlak van fotografie (vooral de technische kant dan), maar het boek geeft echt ongelofelijk veel goeie tips! Ik denk dat ik binnenkort eens een review schrijf van Shoot..

   Verwijderen
 6. Mooi plan! Zelf printables maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. goed plan, maar ik ben eigenlijk niet zo handig met de computer (denk ik :) )

   Verwijderen
 7. Goede voornemens! Hier ongeveer dezelfde :-)
  Ik gebruik de blog planner die ik terug vond op de blog van verbeelding. Heel eenvoudig systeem maar het werkt voor mij :-)

  BeantwoordenVerwijderen