zondag 26 november 2017

"Always add some sparkles to your life" #november

Vorige maand (klik hier) startte ik - als vervanger van de wekelijkse photo diary - met een nieuwe rubriek: op het einde van iedere maand deel ik enkele beeldjes die mijn maand extra kleur oftewel extra sparkles gaven.

December is al in zicht en dus tijd om vandaag mijn november-sparkles met jullie te delen!

De maand begon bijzonder leuk met een tripje met ons gezin naar Amsterdam. Deze foto waar we met ons vier klinken op een fijne tijd samen is zeker 1 van mijn favorieten! (klik hier als je mijn andere favoriete foto's wil ontdekken).

Ik maakte dit jaar ook weer eens tijd voor de Boekenbeurs. Je kan me geen groter plezier doen dan me ongestoord enkele uren tussen boeken laten ronddwalen. Ons meisje vergezelde mij dit jaar en ik trakteerde haar op enkele nieuwe boeken én een overheerlijke smoothie :) .

Ik deed een kringloopvondst: een houten kastje met een prachtig marmeren blad. Een superkoopje voor 5 €! Het plan is om het kastje te schuren en te schilderen in een lichte kleur en op zoek te gaan naar een nieuw knopje voor het deurtje. Het resultaat zien jullie hier zeker binnenkort eens passeren!

In onze streek vieren wij Sint-Maarten. Ik nodigde onze mete- en petekindjes uit en we trokken er samen op uit om de aankomst van de Sint per boot te zien. Onze kinderen zijn de Sint-gekte ontgroeid, maar ik geniet er weer volop van om de spanning op de gezichtjes van die kleine neefjes en nichtje te zien. En om hen nadien te verwennen met warme chocolademelk!

Ik vertelde vorige maand al dat ik nu in Brussel werk en dus telkens minstens 2 uur moet treinen. Meestal werk ik in alle rust tijdens die treinritten, maar vorige week gaf ik mezelf een kadootje: ik kocht de nieuwe Wonen Landelijke Stijl met de kerstspecial. Lang geleden dat ik op 1 dag 4 uur kon lezen en bladeren in een interieurboekje. Voor herhaling vatbaar als je het mij vraagt.

Mijn man en ik maakten tijd voor een snelle lunch bij onze favoriete Italiaan: Amuni te Brugge. Simpele, maar overheerlijke Italiaanse kost én een ober die Italiaans spreekt. Buonissimo!

Ieder jaar hang ik de Libelle kalender in ons bureau. Ik koop niet zo vaak de Libelle (ik kan het tempo van een wekelijks tijdschrift gewoon niet volgen), maar de voorbije week viel mijn oog toevallig op de Libelle en zag ik dat de kalender dit jaar iets vroeger aangeboden werd. Ik was blij dat ik hem niet gemist had, want die feel-good-foto's brengen zeker extra sfeer in mijn thuis-werkplekje.

Eergisteren werd ik gewoon zomaar verwend met een prachtig bloemetje en een heel lief kaartje. Ik kreeg dit van iemand die momenteel een pittige periode doormaakt en die op die manier wou tonen dat ze mijn steun heel erg apprecieert. Heel fijn om zo'n mensen in mijn leven te mogen hebben!

En met deze foto van gisteren sluit ik mijn november-sparkles graag af: samen met mijn 3-jarig metekindje klonken we op onze gezondheid en op het leven. Santé!
 
 
Lieve groet,
 
Els


9 opmerkingen:

 1. Mooie foto's ! Ik ben benieuwd naar de transformatie van je kastje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie momenten voor jullie!Ik ben benieuwd hoe je kastje eruit gaat zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook wel benieuwd :) Het plan is momenteel om het kastje in een lichte kleur te schilderen en een nieuw handvatje erop te zetten. Ik toon hier binnen enkele maanden zeker het resultaat!

   Verwijderen
 3. dan ga je gek zijn op het meubel dat mijn man scoorde voor in zijn barbershop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ola, nu ben ik toch wel curieus hoor! Ik denk dat wij eens dringend bij elkaar op de koffie moeten :)

   Verwijderen
 4. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  ลาลีกา

  BeantwoordenVerwijderen