vrijdag 17 maart 2017

Photo diary #week11

Iets meer dan 3 maanden geleden...zolang is het alweer geleden sinds ik de laaste keer hier op de blog nog eens van photo diary deed.

Deze week dus een (poging tot) een nieuwe start op dat vlak.

Vooral...
....omdat ik het zelf heel leuk vind om die weekoverzichtjes van enkele maanden terug nog eens te bekijken (sommige dingen was ik zelfs vergeten).
....omdat ik merk aan mijn pageviews dat mijn lezers deze rubriek blijkbaar graag aanklikken.
....omdat ik heel graag focus op #genietenvankleinedingen en het leuk vind om dit in beeld te brengen.

Dus...here we go!


Deze week....

...waren mijn werkdagen lang en lastig. Maar het feit dat ik mijn winterjas kon thuislaten, dat ik een ongelofelijk mooie zonsopgang zag en dat ik in een stationskrantenwinkel een #helemaalmij kaartje vond, maakte heel veel goed.
....liet ik op een zonnige namiddag mijn was voor de allereerste keer buiten drogen. Ligt het aan mij of ruik je nadien echt de zon in je wasgoed?....mocht ik enkele produkten van AHAVA uittesten. De 1ste bevindingen zijn alvast positief. Binnenkort meer hierover en ik ben eigenlijk wel benieuwd of er hier iemand dit merk al kent?....verraste ons meisje mij met mijn lievelingsgebak van de bakker waar ik jaren geleden mijn studentenjob deed. Sinds vorige zondag is ze daar in de voetsporen van haar mama getreden en ik had haar verteld dat ik vroeger die koekjes zo graag at. Ze had dit blijkbaar onthouden en woensdagmiddag kwam ze na school hiermee thuis. Topdochter!


....gaf ik mezelf enkele uurtjes me-time: bij de kapper met een tasje koffie genieten van inspirerende lectuur. Meer van dat denk ik dan!Tot slot wens ik jullie graag een fijn weekend! Ik heb alvast heel leuke plannen, maar volgende week meer hierover (of neem een kijkje op mijn instagram-pagina (klik hier)).Lieve groet,

Victorine

4 opmerkingen:

 1. Zalige hé die was die naar 'buiten' ruikt. Toffe blogpost en ooohhh dat kaartje dat je kocht! Voor jou ook een goed weekend! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En zeggen dat ze nog veel meer kaartjes met toffe teksten hadden...ik ga zeker nog eens terug! x

   Verwijderen
 2. Wouter Torfs lijkt me interessant! En niets zaliger dan buitenwas!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat boek is echt een aanrader: ik ben nog maar halfweg, maar in zijn visie om van iedere werkplek een 'Great Place to Work' te maken, kan ik mij helemaal vinden!

   Verwijderen