vrijdag 1 juli 2016

Over mijn pauzeknop en mijn digitale detox...


De zomervakantie is nu officieel gestart!

De voorbije 2 jaar deed ik het tijdens de zomermaanden op mijn blog wat rustiger aan en postte ik geen enkel blogbericht. Ik bleef wel schrijven (omdat ik dat nu eenmaal heel graag doe) en op die manier heb ik dus met wat geluk een 'voorraad' aan blogposts voor de momenten dat er eigenlijk geen tijd over is om te bloggen.

Ook dit jaar ga ik dus hier weer met vakantie. Ik ga de komende 2 maanden wat meer tijd maken om te lezen, te naaien, te lopen, te koken en vooral: te genieten! Ik druk dus eventjes de pauzeknop in en gun mezelf en mijn gezin een leven aan een iets relaxer tempo (en laat ons nu hopen dat de werkgoden ons ook gunstig gezind zijn, zodat we op werkvlak geen crazy summer hebben...).

Maar ik heb nog een voornemen: ik ga (proberen althans) om 2 maanden mijn social media links te laten liggen. Ik deed enkele maanden geleden al eens kort van digitale detox en dat is mij geweldig goed bevallen toen.
 Facebook zal waarschijnlijk vrij gemakkelijk zijn om niet meer te volgen, maar van Instagram ben ik echt wel fan, dus dat zal misschien iets moeilijker zijn denk ik zo.

Ik heb alvast een lijstje gemaakt met zaken die ik 'mogelijks zou kunnen doen' (relax leven weet je wel) in de tijd die ik anders online spendeer. Ik ben alvast heel benieuwd hoe dat zal verlopen en of ik belangrijke zaken zal missen..

Dus bij deze: wie dringend de behoefte voelt om mij iets te laten weten of te vertellen => je kan me vinden op laviedevictorine@gmail.com (of ook: voor mijn strandcabane op zonnige niet-werk-dagen!)!

Enjoy the summer en tot in september!                                                                         Lieve groet,

                                                                          Victorine

10 opmerkingen: