vrijdag 11 maart 2016

PERSONAL - Photo diary #week10 -

Welkom op mijn wekelijkse fotoverslagje!


Deze week...






....fleurde ik ons huis op met mijn lievelingsbloemen in mijn lievelingskleur: roze tulpen. Ongelofelijk hoe welgezind ik daarvan kan worden!






.....amuseerde ik mij op zaterdag geweldig goed op een hoppeveld: met mijn rubberen botten aan genieten van de natuur, zelf hoppescheuten mogen oogsten en tot slot culinair verwend worden: helemaal my cup of tea! Het uitgebreide verslagje van mijn topdag kan je hier lezen.






....werden we op maandagochtend verrast door een wit sneeuwtapijt. Het enthousiasme van mijn kant was wat zoek (een hele dag de baan op moeten voor mijn werk leek mij niet zo aanlokkelijk), maar ik werd wel getrakteerd op prachtige natuurbeeldjes onderweg (en gelukkig geen accidenten!).






....probeerde ik weer een nieuw recept uit. Deze keer koos ik voor jonge worteltje met citroenmelisse, limoen en munt. Een recept uit de Culinaire Ambiance die zo lekker was dat ik het de dag nadien nogmaals klaargemaakt heb!






....werkte ik enkele uurtjes aan mijn 'voorlopig-geheim-projectje'. Ik kan wel al verklappen dat het iets met #magazinedeVictorine zal te maken hebben. Stay tuned zou ik zeggen!










Aan iedereen een fijn weekend en tot volgende week!






                                                                        Lieve groet,


                                                                         Victorine

6 opmerkingen:

  1. Leuke foto's,tof verslagje en nu ben ik super benieuwd naar je magazine ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Binnen enkele weekjes hoop ik mijn 'magazine' voor geopend te verklaren...nog eventjes geduld dus :)

      Verwijderen
  2. Alweer mooie foto's. Heb veel zin om het receptje van jonge worteltjes klaar te maken.
    Het recept vind ik wel niet terug in " Culinaire Ambiance "
    Zou jij het kunnen geven ? Alvast bedankt !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Isabelle, ik vond het receptje in de laatste (die van maart) Culinaire Ambiance (in het tijdschrift en dus niet online)...Ik ging als volgt te werk: stoom jonge worteltjes een 10tal minuutjes- mix 10 takjes citroenmelisse, 2 takjes munt, 10 takjes bladpeterselie, 6 takjes koriander, 1 bussel bieslook, 3 jonge lenteuitjes, 1 teentje knoflook, limoenrasp van 2 limoenen, 2 lepels graanmosterd en 6 lepels druivenpitolie tot een gladde massa in de blender - stoof de wortels in een pan met druivenpitolie en voeg het kruidenmengsel toe - blus met limoensap - breng op smaak met peper en zout.

      Smakelijk!

      Verwijderen