zondag 20 december 2015

Onze kerstkaartjes door de jaren heen.

Ik ben fan van kerstkaartjes! Ik hou ervan om een persoonlijk kaartje met onze beste wensen voor het nieuwe jaar te sturen naar vrienden en familie.


Al sinds onze kinderen klein waren, laat ik kaartjes met enkele leuke foto's van hen en/of ons gezin maken. Uiteraard worden deze mooie herinneringen netjes bewaard.


Ik maakte daarom een stoffen opbergmapje (gebaseerd op de boekenhoes): aan de ene kant bewaar ik de kaartjes (waarvoor ik een hoesje uit taartonderleggers vouwde) en aan de andere kant is er plaats voor de lijst met adressen.


Vaak staat het bestellen van die kaartjes op de laatste plaats op mijn kerst-to-do-lijstje, maar dit jaar is er geen sprake van last minute stress op dat vlak, want onze wenskaartjes liggen al netjes klaar om te versturen.


Naar goede gewoonte liet ik deze weer maken bij smartphoto: snelle service, stevige kaartjes, enorm veel keuze-mogelijkheden (kijk maar eens hier), gratis enveloppen en vriendelijke prijzen. Voor onze kerstkaartjes koos ik dit jaar voor dit klassieke ontwerp, maar neem zeker hier ook eens een kijkje als je liever een grappig, modern, enz wenskaartje wil ontwerpen (voor elk wat wils dus!).


En weet je wat? Smartphoto biedt al zijn klanten momenteel 20 % korting + gratis verzending aan!
Snel bestellen dus zou ik zeggen!








 
 Lieve groet en fijne feestdagen,
 
Victorine
 
 




10 opmerkingen:

  1. Zo leuk gevonden..supermooi..waar vond je dit mooie stofje?
    Fijne feesten en dankjewel voor de mooie ideeën op je blog..
    Cathy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je lieve woorden Cathy! Ik kocht dit stofje vorig jaar bij Koekepeertje (nu: Hotstof) te Brugge. Ik zag net in hun webshop dat ze het niet meer in beige met gouden stipjes hebben, maar wel nog in donkerblauw met gouden stipjes! Lieve groet en ook voor jullie heel fijne feestdagen!

      Verwijderen
    2. En hierbij nog het linkje: http://www.hotstof.be/nl/kerststoffen/1907-stipjes-goud-marine.html

      Verwijderen
  2. Zo mooi, je hoesje en de kerstkaartjes! Altijd fijn om telkens de toffe ideeën te kunnen zien op je blogje! Fijne feesten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Ik wens jou en je familie ook heel graag gezellige feestdagen!

      Verwijderen
  3. superleuk!
    kerstkaartjes stuur ik ook nog altijd met de post. Veel leuker dan digitaal!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, dubbel zoveel geniet van als ze mooi in mijn living uitgestald staan :)

      Verwijderen
  4. Hoe mooi! Wat ben jij toch creatief... Alvast prettige kerstdagen toegewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kwam hier nog niet eerder lezen.... shame shame on me! Wat een geweldig mooi tasje....!!! Een fijne combinatie die absoluut bij mij ook niet zo misstaan :-)))

    BeantwoordenVerwijderen