zondag 22 maart 2015

Final touch voor mijn LBD

Selfish sewing: nooit gedacht dat ik daar zoveel voldoening van zou hebben..


Ik vertelde hier al dat ik voor mezelf een LBD maakte. Mijn man was via zijn werk uitgenodigd op een feestje en ik mocht mee (en we maakten er ineens een weekendje quality time van)!


Mijn jurkje zou dus goed van pas komen, maar ik wou er nog een final touch aan toevoegen.


Voor het kleedje had ik 2 meter zwarte stof gekocht en ik had daarvan nog een klein lapje over. Net genoeg om een Tilly als clutch te maken met een gouden paspel als accentje!


Ik vind die Tilly (die ik hier ook al eens maakte) echt een zalig patroontje: ideaal om restjes stof te verwerken, leuk als kadoverpakking, heel snel klaar en handig als kleine clutch op een feestje (net groot genoeg voor mijn telefoon en mijn lippenstift).

 
 
 
 
Het werd een zalige avond met lekker eten, fijne mensen en leuke gesprekken en volgens mij zat mijn kleedje daar wel voor iets tussen!                                                              Lieve groet,


                                                               Victorine2 opmerkingen:

  1. Aha! zoveel reacties gehad op je prachtige kleedje?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, hoor, niemand heeft gemerkt dat mijn kleedje zelf gemaakt was (denk ik toch :) ), maar IK wist het wel en dat maakte mij wel extra welgezind en volgens mij straalt ne mens dat dan ook uit, he! X

      Verwijderen