dinsdag 16 december 2014

Goeie-start-van-mijn-dag #part2

Vandaag starten we onze dag met de klassieke boterham met choco.

Sinds bij zoonlief onder andere een notenallergie vastgesteld is, ben ik genoodzaakt om zelf chocopasta te maken (hier kan je trouwens mijn recept voor aardbeienconfituur-met-weinig-suiker vinden).

Voor de liefhebbers: hieronder het recept!

Men neme:

- 105 gr melkchocolade en 105 gr donkere chocolade
- 250 gr boter
- 30 gr magere melk
- 150 gr bloemsuiker

en je laat dit alles rustig au bain marie smelten.

Als alles gesmolten en goed gemengd is, neem je de kom van het vuur en mix je er tenslotte nog 2 eitjes onder (wat zorgt voor de binding).

Je giet alles in potjes die goed kunnen afgesloten worden en bewaart dit in de frigo (maximum 2 weken).

Smakelijk!



Lieve groet,

Victorine

1 opmerking: