dinsdag 14 oktober 2014

herfsttripje + uitslag give away

Na anderhalve maand weer mee te draaien in de mallemolen van werk-school-hobby's hadden we er dringend nood aan om even onze agenda's 'on hold' te zetten.

We trokken er daarom vorig weekend op uit naar onze Belgische Ardennen. We logeerden er in een zalige B&B en genoten intens van de hartelijke gastvrijheid van Annick (haar zelfgemaakte confituren zijn top!), de prachtige natuur en urenlange boswandelingen. 
 
Op onze terugweg hielden we nog even halt op een marktje met streekprodukten en -als bescheiden hobbykok- kon ik het toch niet laten om heerlijke girolles mee te brengen.
 
 
 
 
Vandaag maakte ik hiermee een risotto met spek en parmezaan (het receptje kan je hier vinden). Een gerechtje die iets meer tijd vraagt, maar waarvan je gegarandeerd duimen en vingers van aflikt!
 
 
 
 
En tot slot nog de 2 winnaars van de give away! Een onschuldig kinderhandje trok vanavond 2 namen uit de doos: Liezel Possemiers en Bene vielen in de prijzen! Neem gerust via mail (laviedevictorine@gmail.com) contact met me op!
 
Lieve groet en smakelijk,
 
Victorine
 

1 opmerking:

  1. he jammer niet gewonnen, gefeliciteerd Liezel en Bene! :) Maar als je een postje waagt aan je ervaringen over de cameo win ik alsnog ;)

    BeantwoordenVerwijderen